Колледж  паспорты

 

 

 

Колледждің аты      

 

«Технология-экономикалық колледжі» «Алматы технологиялық университеті» АҚ

Ректоракадемик Кулажанов Талгат Куралбекович
Президентакадемик Кулажанов Куралбек Садибаевич
Заңды тұлғаның мемлекеттік қайта тіркеу куәлігі№ 28264 – 1910 – АО от 26.12.2003 г. Алматы қаласы Әділет департаментімен берілген
Мемлекеттік  лицензияАлматы қ. Экономика және бюджеттік жоспарлау басқармасымен 5.02.2009 жылғы  Серия АА-5 №0102526 мемлекеттік лицензиясы берілген
Сапа менеджмент жүйесі«Русский Регистр» сертификаттау қауымдастығымен шығарылған ИСО 9001: 2015 талаптарына және IQNet халықаралық стандартының сертификатына сәйкес 2013 жылғы 9 қаңтардағы № 18.0001.026 сертификаты
МиссияАзық-түлік және жеңіл өнеркәсіп, сондай-ақ Қазақстан Республикасының жетекші кәсіпорындарының сұранысы бойынша қызмет көрсету және бизнес саласында жоғары білікті орта деңгейдегі мамандарды даярлау.
Күтілетін нәтиже

 

«АТУ»АҚ ТЭК орта буын мамандарын даярлайды, азық-түлік және жеңіл өнеркәсіптің еңбек нарығы үшін біліктіліктің алдыңғы қатарлы деңгейі, сондай-ақ инновациялық менеджмент пен технологиялар трансфертінің талаптарына жауап беретін қызметтер мен кәсіпорындар, аймақтағы және республикадағы еңбек нарығының сұраныстарын қанағаттандыру.

Колледждің қызметін жетілдіру және инфрақұрылымды дамыту
Ресми сайт: atu.kz tec.atu.kz
Заңды және нақты мекен-жайы

050012,  Алматы қ., . Толе би көшесі, 100

(Богенбай батыр, Байтұрсынұлы 176/48)

 

Лицензия бойынша колледж ұсынған білім беру бағдарламаларының тізімі

орта буын маманы

1. 0507000 – Қонақ үй шаруашылығына қызмет көрсету және ұйымдастыру;

2. 0508000 – Тамақтандыруды ұйымдастыру;

3. 0515000 – Менеджмент (қолдану салалары бойынша);

4. 0518000 – Есеп және аудит (сала бойынша);

5. 0601000 – Метрология, стандарттау және сертификаттау;

6. 1211000 – Тігін өндірісі және киімдерді модельдеу;

7. 1218000– Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының жабдықтары;

8.1219000– Нан, макарон және кондитер өндірісі;

9.1223000– Сыра, алкогольсіз сусындар және спирт өндірісі;

10. 1224000 –Сүт тағамдарының өндірісі;

11. 1225000– Ет және ет тағамдарының өндірісі (түрлері бойынша);

12.1226000– Тамақтандыру өндірісі тағамдарының технологиясы және оны ұйымдастыру;

13. 1305000– Ақпараттық жүйе (қолдану салалары бойынша).

Біліктіліктің жоғарғы деңгейін дайындауға арналған білім беру бағдарламалары1.0508000– Тамақтандыруды ұйымдастыру (0508012 – аспаз);

2.1211000– Тігін өндірісі және киімдерді модельдеу; (1211032 –  тігінші);

3.1219000– Нан, макарон және кондитер өндірісі;. (1219092 – кондитер)