Колледж паспорты
Колледждің аты |
«Технология-экономикалық колледжі» «Алматы технологиялық университеті» АҚ | ||
Ректор | академик Кулажанов Талгат Куралбекович | ||
Президент | академик Кулажанов Куралбек Садибаевич | ||
Заңды тұлғаның мемлекеттік қайта тіркеу куәлігі | № 28264 – 1910 – АО от 26.12.2003 г. Алматы қаласы Әділет департаментімен берілген | ||
Мемлекеттік лицензия | Алматы қ. Экономика және бюджеттік жоспарлау басқармасымен 5.02.2009 жылғы Серия АА-5 №0102526 мемлекеттік лицензиясы берілген | ||
Сапа менеджмент жүйесі | «Русский Регистр» сертификаттау қауымдастығымен шығарылған ИСО 9001: 2015 талаптарына және IQNet халықаралық стандартының сертификатына сәйкес 2013 жылғы 9 қаңтардағы № 18.0001.026 сертификаты | ||
Миссия | Азық-түлік және жеңіл өнеркәсіп, сондай-ақ Қазақстан Республикасының жетекші кәсіпорындарының сұранысы бойынша қызмет көрсету және бизнес саласында жоғары білікті орта деңгейдегі мамандарды даярлау. | ||
Күтілетін нәтиже |
«АТУ»АҚ ТЭК орта буын мамандарын даярлайды, азық-түлік және жеңіл өнеркәсіптің еңбек нарығы үшін біліктіліктің алдыңғы қатарлы деңгейі, сондай-ақ инновациялық менеджмент пен технологиялар трансфертінің талаптарына жауап беретін қызметтер мен кәсіпорындар, аймақтағы және республикадағы еңбек нарығының сұраныстарын қанағаттандыру.
Колледждің қызметін жетілдіру және инфрақұрылымды дамыту
Ресми сайт: atu.kz, tec.atu.kz
Заңды және нақты мекен-жайы
050012, Алматы қ., . Толе би көшесі, 100
(Богенбай батыр, Байтұрсынұлы 176/48)
Лицензия бойынша колледж ұсынған білім беру бағдарламаларының тізімі
орта буын маманы
1. 0507000 – Қонақ үй шаруашылығына қызмет көрсету және ұйымдастыру;
2. 0508000 – Тамақтандыруды ұйымдастыру;
3. 0515000 – Менеджмент (қолдану салалары бойынша);
4. 0518000 – Есеп және аудит (сала бойынша);
5. 0601000 – Метрология, стандарттау және сертификаттау;
6. 1211000 – Тігін өндірісі және киімдерді модельдеу;
7. 1218000– Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының жабдықтары;
8.1219000– Нан, макарон және кондитер өндірісі;
9.1223000– Сыра, алкогольсіз сусындар және спирт өндірісі;
10. 1224000 –Сүт тағамдарының өндірісі;
11. 1225000– Ет және ет тағамдарының өндірісі (түрлері бойынша);
12.1226000– Тамақтандыру өндірісі тағамдарының технологиясы және оны ұйымдастыру;
13. 1305000– Ақпараттық жүйе (қолдану салалары бойынша).
Біліктіліктің жоғарғы деңгейін дайындауға арналған білім беру бағдарламалары1.0508000– Тамақтандыруды ұйымдастыру (0508012 – аспаз);
2.1211000– Тігін өндірісі және киімдерді модельдеу; (1211032 – тігінші);
3.1219000– Нан, макарон және кондитер өндірісі;. (1219092 – кондитер)